RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гучна бійка з АТОшніком у Дніпрі: з'явилися важливі подробиці, фото і відео

У мережі з'явилися подробиці гучного скандалу в Дніпрі, де чоловік у камуфляжній формі, який називав себе учасником АТО, ображав відвідувачів, влаштував бійку з охоронцями, а потім був затриманий співробітниками поліції.

Так за даними місцевих активістів, бешкетником виявився співробітник мерії Дніпра. Про це повідомив місцевий активіст В'ячеслав Поезднік в соцмережах і опублікував фото з робочого місця АТОшника.

У свою чергу, відомий блогер Антон Ходзе повідомив на своїй сторінці в Facebook, що учасник бійки дійсно був в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

"Героя вже впізнали бійці 25-ки. Кажуть, що спочатку трохи поаватарив, а потім взагалі дезертирував", - написав він.

Блогер також назвав ймовірне ім'я чоловіка і його посаду - Берестецкий Олег Анатолійович, інспектор відділу інспекторів КП "Муніципальна варта" Мері Дніпра ".

"Якщо це правда, то я не здивований. Це ж realpolitik", - додав блогер, натякаючи співпрацю мера Дніпра Бориса Філатова з представниками режиму Віктора Януковича і екс-співробітниками "Беркуту".

Обережно - відео містить нецензурну лексику!

Нагадаємо, раніше мер Дніпра Борис Філатов призначив главою муніципальної поліції міста екс-командира дніпропетровського спецпідрозділу МВС "Беркут" Андрія Ткаченка.