RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 березня

17 березня

16 березня

15 березня

14 березня

Всі новини

Навколо дивних даних про діяльність представництва президента в Криму розгорівся скандал

У мережі звернули увагу на неоднозначні дані про діяльність представництва президента України в Криму.

На сторінці в Facebook Ерфан Кудусов опублікована фотокопія рахунку за телекомунікаційні послуги. Виходячи з документа, відомству виставлений рахунок на 48 гривень 50 копійок. За словами Кудусова, такий же рахунок виставляється жителям сусіднього з офісом Представництва під'їзду.

На даний факт також звернув увагу журналіст Айдер Муждабаєв. На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що відомство з великим штатом і фінансуванням більше трьох років просто не діє.

"Сама представник не приймає громадян, замість допомоги людям дають відписки і футболять в інші відомства. Двері держустанови закриті на замок, чого в принципі неможливо собі уявити. Але так є. Попович не спілкується з пресою, її навіть в самому Херсоні не знають в обличчя", - зазначає Муждабаєв.

Також він повідомив, що недалеко від офісу представництва активісти більше двох тижнів проводять пікет з вимогою звільнити Попович, а також ведуть власний прийом громадян і допомагають їм чим можуть. Муждабаєв зазначив, що за весь цей час так і не було офіційної реакції з Адміністрації Президента.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Муждабаєв вказав українській владі, де знаходиться "ключ від Криму".