RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Жириновському пригадали, як він стояв на колінах і цілував землю в Україні

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко згадав візит депутата Держдуми РФ, лідера партії ЛДПР Володимира Жириновського в Житомирську область, під час якого російський політик цілував землю.

Про це Савченко розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Голова Миколаївської облдержадміністрації відзначив контраст цих дій Жириновського з його словами про намір "розстріляти ракетами" спільний з НАТО навчальний центр в Очакові.

"Це говорить людина, яка багато років в політиці, яка приїжджала у свій час в Житомирську область, стояла на колінах, цілувала землю і розповідала, що у неї тут батьки поховані. Розумієте? Ось побудовано свідомість. Людина настільки загралася, що втратила людський вигляд. І коли такі люди вмирають – навіть зірка не падає з неба", - згадав Савченко.

Також він зазначив, що українська нація є сильною і непереможною, незважаючи на безліч несприятливих зовнішніх умов.

"Як говорив Павло Григорович Тичина: "Та нехай собі як знають. Божеволіють, конають, - нам своє робить". І мені ці слова дуже подобаються", - резюмував голова Миколаївської облдержадміністрації.

Докладніше читайте в інтерв'ю "Апострофа": Ми виграємо у Росії, не входячи в ринг, і перемога у нас не одна - губернатор Миколаївщини.