RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Українське питання: відомий дипломат озвучив тривожну думку про війну в Криму

Колишній представник України в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи в Мінську Роман Безсмертний заявив, що не згоден з спецпредставником Держдепу США з питань України Куртом Волкером щодо того, що треба спочатку розібратися з окупованих Донбасом, а вже потім з анексованим Кримом.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Я б йому (спецпредставникові Держдепу США з питань України Курту Волкеру - прим."Апострофа") порадив перед тим, як такі пасажі говорити, вивчити ситуацію глибше і зрозуміти, що цей план захоплення і анексії територій планувався разом, це повинен був бути об'єднаний військовий округ, який би мав одне командування. і нехай він пробачить мене, але таким чином отримаємо дві проблеми - війну на Донбасі і війну в Криму. Як вирішувати проблему Донбасу, не вирішуючи проблему Криму? Це буде просто імітація процесу, адже планувалося Росією в е як "Новоросія", а "Новоросія" - це повинні були бути Таврія і Південний Схід України, так як це може бути окремо дозволено?", - заявив Роман Безсмертний.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Війну на Донбасі загострюють, а героям АТО буде загрожувати в'язниця - Роман Безсмертний".