RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

ГПУ зірвала операцію: у НАБУ зробили заяву щодо ситуації з хабарем від свого "агента" топ-чиновниці ДМС

Генеральна прокуратура України і Служба безпеки України незаконно втрутилися в спецоперацію Національного антикорупційного бюро по викриттю організованої злочинної групи в Державній міграційній службі України.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці НАБУ в Facebook.

Співробітники СБУ затримали детектива НАБУ, який нібито намагався дати хабар співробітниці ДМСУ.

"Інформація, поширена на сайті Державної міграційної служби України увечері 29 листопада, про те, що "агент НАБУ" нібито протягом декількох місяців неодноразово пропонував першому заступнику ДМСУ "великі суми хабарів", не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

За даними НАБУ, чиновниця ДМСУ сама неодноразово озвучувала вимоги щодо отримання хабара в сумі тридцять тисяч доларів США.

В обмін на хабар вона пропонувала позитивне вирішення питання про надання іноземцю громадянства України, а згодом - надання дозволу на проживання на території України.

"Крім того, з вечора 29 листопада на зв'язок не виходять 7 працівників НАБУ, які виконували оперативне завдання по документуванню епізоду за участю першого заступника голови ДМСУ. Їхнє місцезнаходження зараз невідоме", - зазначає прес-служба бюро.

Як повідомляв "Апостроф", раніше детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) спільно з працівниками Генпрокуратури викрили особу, що пропонувала співробітникові Нацагентства $800 тисяч хабара.