RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Активіст розповів про участь полковника МВС в резонансних інцидентах в Одесі: опубліковані фото

Полковник МВС Володимир Босенко брав безпосередню участь під час захоплення військової частини і під час сутичок на акції за захист зелених насаджень Літнього театру в Одесі.

Про це в Facebook повідомляє одеський активіст Сергій Стерненко.

За інформацією активіста, Босенко координував дії нападників під час інциденту із захопленням частини території військової частини в Одесі 29 жовтня, а також 14 листопада в міському саду, де він представляв інтереси фірми-забудовника.

"В особі Владіміра впізнали колишнього начальника міліції міста Одеси Володимира Босенка, котрий був на посаді до квітня 2014 р. (тобто коли тут активно діяли проросійські за сприяння міліції), а потім його на посаду в травні повернув Катеринчук. Постачальник тітушок на антимайдан", - пише Стерненко, додаючи, що в 2013 році Босенко також співпрацював з тодішнім генпрокурором Віктором Пшонкою, а нині обслуговує інтереси мера міста Геннадія Труханова.

Детальніше про ситуацію зі спробою захоплення військової частини в Одесі читайте в матеріалі "Апострофа" - Росія так взяла би місто за три години: що значить захоплення військової частини в Одесі.