RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Потрібно шукати спосіб достукатися: Україні дали важливу пораду щодо повернення Криму

На сьогоднішній день Україні потрібно набратися терпіння і готуватися до ведення роз'яснювальної та пропагандистської роботи в окупованому Російською Федерацією Криму - шукати спосіб достукатися до свідомості кожного кримчанина.

Про це у своїй колонці на "Новом времени" пише журналіст Євген Кисельов.

За його словами, проблем з поверненням Криму дуже багато. При цьому існує серйозний дефіцит відповідального підходу до конструювання довгострокової кримської політики.

"Війна, гаряча або холодна, закінчується або перемогою, або поразкою, або мирним договором, в основі якого завжди лежить компроміс. Як починати переговори з тією майбутньою Росією, яка рано чи пізно зміниться, треба думати вже зараз. Путін (президент РФ Володимир Путін , - ред.) не вічний. Навіть якщо він вирішить, як Сі Цзіньпін (глава КНР, - ред.), правити до самої смерті, рано чи пізно там все-таки буде інший політичний режим", - зазначив Кисельов.

Він підкреслив, що зрозуміло, що Україна не може програти політичну війну за Крим, а виграти її сьогодні за допомогою сили або тільки юридичних методів навряд чи можливо.

"Якщо Росія намагалася вплинути на вибори в США за допомогою сучасних інтернет-технологій, то в цьому напрямку потрібно думати і українським політикам. У 70-ті, заради розрядки напруженості, зниження рівня протистояння і підписання тих чи інших домовленостей, країни Заходу закрили очі на багато речей в СРСР - у тому числі і на анексію Прибалтики. Зараз дуже важливо робити все, щоб не допустити повторення тих часів", - підсумував журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський "Сбербанк" визнав, що Крим - це Україна.