RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Цілилися в серце: з'явилися нові деталі розстрілу депутата в Новограді-Волинському

Під час замаху на життя депутата Новоград-Волинської міської ради Олега Ващенка зловмисник зробив п'ять пострілів, три з яких потрапили в його жертву.

Про це повідомляє Новоград City.

Повідомляється, що зловмисник ймовірно цілився в серце Ващенка. Одна куля пройшла навиліт над правою легенею нижче ключиці, друга наскрізь вийшла через рот, а третя - залишилася в тілі. У Ващенка зламана ключиця, пневмоторакс правої легені і зламано ребро. Повідомляється, що медикам не вдалося витягнути одну кулю, яка зупинилася поруч з хребтом. На даний момент депутат перебуває в свідомості, але його стан оцінюється як важкий.

За словами мера міста Віктора Весельського, після поранення Ващенко зміг пройти 50 метрів від місця події. Під час замаху разом з депутатом була знайома жінка.

Поліцейським вдалося встановити, що недалеко від місця замаху зловмисника чекало авто без номерних знаків. На даний момент правоохоронці вивчають записи камер відеоспостереження, які могли зняти подію.

Нагадаємо, за інформацією "Апострофа", Ващенко керує фірмою "Скорбота" і фігурував в скандалах з держзакупівлями на тендерах. Також його пов'язують з представниками кримінального світу.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися фото з місця замаху на Ващенка.