RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Росіяни похвалилися новими фото будівництва на Керченському мосту

Російські окупанти встановлюють системи автоматичного контролю та управління рухом поїздів на залізничній частині Керченського мосту.

Про це повідомляється на сторінці мосту в мережі Інтернет.

"Спеціальні пристрої будуть в режимі реального часу вести моніторинг стану шляхів і составів, які перетинають Керченську протоку, і передавати інформацію в кабіни локомотивів і на прилеглі станції - Тамань-Пасажирську і Керч-Південну", - йдеться в повідомленні.

Система дозволить машиністам і диспетчерам координувати рух потягів.

"В даний час на залізниці укладаються кабелі і встановлюються дорожні ящики з необхідним обладнанням для СЦБ (пристрої сигналізації, централізації і блокування, необхідних для запобігання зіткнень, сходів з рейок і інших аварій - ред.). Паралельно виконується комплекс робіт по баластуванню щебенем, рихтування і поставі верхньої будови колії. Формуються контррейки - додаткові рейки всередині основної колії. Вони застосовуються на залізницях, щоб утримати вагони від можливого сходження. Триває монтаж стійок освітлення і шумозахисних екранів", - йдеться в повідомленні.

За словами окупантів, в будівництві зайнято майже 3 тисячі інженерів і робітників. Запустити по мосту перші поїзди планується до кінця 2019 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, навіщо насправді президенту Росії Володимиру Путіну знадобилося будівництво Керченського мосту в анексувати Крим.