RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Засвітився у справі про рюкзаки Авакова: що відомо про нового главу Харківської ОДА

У середу, 6 листопада під час візиту до Харкова президента Володимира Зеленського було представлено нового голову Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера, він змінив на посту Юлію Світличну.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відзначається, що на нараді з проблемних питань підприємств "Укроборонпрому" президент звернувся до Кучера і запитав, як він в якості нового голови ОДА зможе вирішити проблеми на оборонних заводах.

Олексію Кучеру 34 роки, він має дві вищі освіти - Харківського педагогічного університету та Національного юридичного університету.

Раніше працював в прокуратурі, був адвокатом з кримінального права. На виборах до Верховної Ради представляв партію "Слуга народу" і переміг на 179 окрузі.

Про Кучера відомо також, що саме він працював адвокатом у справі про рюкзаки сина глави МВС Арсена Авакова. Він захищав представника фірми-переможця на поставку рюкзаків, який пізніше зізнався в шахрайстві.

У пресі нового главу Харківської ОДА пов'язували з оточенням екс-генпрокурора України Віктора Пшонки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше новим головою Тернопільської ОДА призначили Ігоря Сопеля - 1 листопада місцевим чиновникам його представив президент України Володимир Зеленський.