RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Часи погроз минули: мер Черкас нагадав владі про долю Януковича

Мер Черкас Анатолій Бондаренко, який вступив в жорстку конфронтацію з центральною владою, виступивши проти жорстких карантинних заходів, здивований відсутністю діалогу, який замінили погрозами і обшуками.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

За його словами, представники центральної влади після його заяв з ним не спілкуються, а погрожують міській владі кримінальними справами.

"Я знаю тільки, що приїхало безліч правоохоронців до Черкас, щоб розслідувати діяльність мера і міської ради. Вони зараз піднімають всі документи Черкаської міської ради за 2016-2018 роки та активно працюють з ними", - зауважив міський голова Черкас.

Бондаренко вважає, що для глави держави є неприпустимим передавати привіти з екранів телебачення міському голові, замість того, щоб запросити його до Офісу президента і запитати, чому виникла така ситуація.

"Не потрібно погрожувати. Давно такі часи минули. Ті, хто нам погрожував, закінчили в Ростові та інших місцях", - натякнув Бондаренко на долю екс-президента Януковича.

Детальніше про наступні кроки мера Черкас Анатолія Бондаренка в його протистоянні з центральною владою читайте в матеріалі "Апострофа": Не потрібно погрожувати. Ті, хто нам погрожував - закінчили в Ростові - мер Черкас Бондаренко