RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На Закарпатті за програмою "Велике будівництво" ремонтують 35 км доріг до кордону з ЄС

В Закарпатській області проводять ремонт траси міжнародного значення М-25 КПП "Соломоново" – Велика Добронь – Яноші, що веде до кордону з Угорщиною.

В рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" відновлять 35 км траси, повідомляє голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

"Тут знімають дорожній одяг, підсилюють основу, влаштовують шари асфальтобетону, ремонтують 6 мостових переходів та шляхопровід. На різних ділянках підрядна організація виконує певний етап з відновлення маршруту", - каже очільник обласної адміністрації.

Відновлена дорога забезпечить швидкий і зручний доступ до контрольно-пропускних пунктів "Соломоново" і "Косіно" на кордоні з Угорщиною.

Нагадаємо, відновлення доріг у прикордонних зонах є частиною програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Як заявляв координатор програми, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, за 2021-2022 роки відремонтують 600 км доріг до контрольно-пропускних пунктів.

Крім того, маршрут "Мале карпатське коло", який створюють за президентською програмою, з’єднає якісними дорогами прикордонні пункти й туристичні центри Львівщини, Закарпаття та Івано-Франківщини.