RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Російський блогер викликав гнів у мережі фотоколажем на Джамалу

Відомий російський журналіст і блогер Ілля Варламов викликав гнів у мережі фотоколажем, в якому порівняв кримськотатарську співачку Джамалу, переможницю "Євробачення-2016", з бородатою співачкою, яка виграла Євробачення-2016", Кончітою Вурст.

Варламов опублікував колаж у своєму Twitter.

"Варламов створив образливий фотоколаж, в якому порівняв українську співачку Джамалу і позаминулого переможця "Євробачення" Кончіту Вурст!" - опублікував гнівний коментар одного з користувачів блогер у своєму мікроблозі.

"Варламова поставили на місце за порівняння Джамали з Кончітою Вурст!" - продовжує знущатися Варламов.

"Своєю ідіотською витівкою блогер викликав шквал гнівних коментарів у користувачів соцмережі!" - опублікував ще один коментар Варламов.

"Істерика в деяких українців після колажу Джамали і Кончіти показує, наскільки вони є далекими від європейських цінностей. Жодної толерантності", - написав уже від свого імені Варламов.

"Зрозуміло тепер, чому голландці не хотіли бачити Україну в ЄС. Навіщо їм ці дикуни, які вважають порівняння Джамали з Кончітою образою?" - дорікає українцям російський блогер.

Як повідомляв "Апостроф", 1 квітня російський Playboy опублікував у соціальній мережі Facebook жартівливу обкладинку з Кончітою Вурст.

Російський політолог Андрій Окара побачив знак третього Майдану в тому, що Джамала перемогла в конкурсі "Євробачення-2016".