RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Відновлення роботи сайту "Миротворець" викликало істерику у путінцев

Відновлення роботи відомого українського інтернет-ресурсу "Миротворець" викликало хвилю вкрай негативних висловлювань з боку прихильників путінського режиму.

Коментарі з приводу відновлення роботи "Миротворця" розміщені на прокремлівському сайті Русская весна.

"Засновники та працівники такого сайту повинні абсолютно випадково потрапляти до автокатастрофи, труїтися несвіжими продуктами харчування, натикатися в під'їздах своїх будинків на ножі гопників, отримувати в око кулю-дуру з снайперської гвинтівки ну і далі в тому ж дусі. Тоді таких сайтів різко поменшало б, а то і взагалі зійшли нанівець, перестали існувати", - пише користувач Сергій Сергєєв.

"Знайти засновників і керівників миротворця і ім'ям народу вищу міру покарання -розстріл!!!!! ", - коментує Володимир Бірюков.

"Все догори дном - таке прекрасне слово взяли на вивіску, а контора реально називається всіхубивець, але треба ж маскуватися, так дь-вол виряджається в Божі обличчя, щоб його не впізнали відразу", - вважає Станіслав Коренблит.

"Жирна убл*дочна свиня коли ти здохнеш.... ", - вибухнув гнівом Костянтин Іванов адресу, по всій видимості, радника глави МВС Антона Геращенка, оскільки саме його фотографія фігурує в матеріалі Русской весны про "Миротворець".

"Агресивний бекон Геращенко точно довиєживаеться перед гейропейцями, вони самі його приб'ють за своїх журналістів ...))) ", - пише Вадим Федосєєв.

"Охренеть ! Виявляється сайт "миротворець" днями створив кілька сайтів-дублерів з іншими назвами типу Http://terror.in.ua От сволочі!!!!! Мерзенні геричи-виродки!!", - зазначив користувач під ніком Знай Знаич.

Необхідно підкреслити, що таких гнівних коментарів на адресу інтернет-ресурсу "Миротворець" на сайті Русская весна існують сотні.

Однак не всі коментарі на прокремлівських пропагандистських ресурсах по відношенню до "Миротворцю" є негативними.

"Чому скандальний? Він збирає дані про російських терористів на донбасі", - коментує користувач під іменем ГБ Грен на сайті LifeNews.

"Власне кажучи в чому проблема. Блокуйте його на території РФ. для балансу", - зазначив на тому ж сайті ГБ Грен.

Як повідомляв "Апостроф", 13 травня оголосив про своє закриття український сайт "Миротворець", який нещодавно опублікував дані "акредитованих" бойовиками Донбасу журналістів.