RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилося відео зриву презентації "антиукраїнської" книги в Києві: путінці обурюються

У мережі з'явилося відео, на якому показано, як члени ВО "Свобода" на чолі з колишнім народним депутатом Ігорем Мірошниченком зірвали презентацію книги академіка НАН України, історика Петра Толочка "Звідки пішла руська земля".

Відео опублікувало російське видання Life.

Нагадаємо, близько 50 чоловік на чолі з Ігорем Мірошниченком прорвалися в будівлю Росспівробітництва, де влаштували невеликий погром. Зокрема, вони зірвали триколори, а також деякі російські прапори замалювали балончиками. Герб РФ був розбитий. В результаті презентація була зірвана. Активісти "Свободи" викликали на місце презентації співробітників поліції і написали заяву про те, що готувалася акція сепаратистського характеру, спрямована на розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

"Це волохате фекальне чудовисько навіть не спромігся прочитати хоч одну сторінку з цієї книги", "Вишиватнi упирі", "Пропоную нашим дипломатичним муд*звонам висловити чергове "обурення" — на більше вони не здатні", "Ворота поламали, щоб своє "Сало уронiли" покричати — в Кащенко прогули ставити втомилися", "Iмбецил волохатий і читати-то не вміє! Ой, кінчить він як Сашко Білий під парканом!", — гнівно коментують відео користувачi російського информресурса.

Як повідомляв "Апостроф", будівля отримала незначний збиток внаслідок нападу активістів "Свободи", які зірвали презентацію книги.