RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Луценко анонсував арешти людей з СБУ

Генеральний прокурор України Юрій Луценко анонсував затримання групи співробітників Служби безпеки України (СБУ), причетних до застосування тортур до людей.

Про це він заявив на брифінгу, передає 112.

"Ціла група співробітників СБУ за матеріалами минулого тижня найближчим часом також буде заарештована, тому що причетні до катувань людей. Посадові особи з серйозними зірками на погонах стріляли в людей в процесі вимагання, в ноги, в руки, ламали черепа. Це працівники правоохоронної системи", — підкреслив Луценко.

Також генпрокурор зазначив, що тепер має "моральне право спокійно приїжджати, комфортно ходити" по рідному місту Рівно, де "бурштинова мафія вважалася недоторканною". "Тому що бурштин давав у минулому році 1 млн доларів в день кешем, в цьому році, кажуть, 700 тисяч в день. І заступник прокурора вийшов в наручниках з свого кабінету", — сказав Луценко.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах викликала бурхливий ажіотаж заява генерального прокурора України Юрія Луценка про те, що слідству стало відомо ім'я людини, який сприяв приховуванню фактів по справі про розстріл Майдана.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко доручив прокурорам Закарпатської і Львівської області розібратися з незаконною вирубкою лісу.