RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Савченко жорстко наїхала на українське військове командування

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко розкритикувала українське військове командування за міжнародні навчання "Сі Бриз-2016", які проходять в Чорному морі.

Про це Савченко написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що робота українського командування викликала невдоволення американців.

Савченко повідомила, що висадка десанту була затримана на 40 хвилин з-за того, що українські генерали прилетіли на корабель із запізненням, після чого стали... робити селфи.

"У них обідня перерва була, напевно, а ви тут з війною (АТО) і своїми навчаннями", "Так генералам це теж дивина, розуміння мати треба", "Генералів в Україні на 50 США вистачить. Давно пора гнати совкових присмокталищ, обвішаних медальками, з армії", — коментують викриття Савченко інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", берегові засоби спостереження військово-морських сил України вранці 26 липня в період проведення українсько-американських військових навчань "Сі Бриз-2016" зафіксували неподалік від українських територіальних вод два кораблі Чорноморського флоту РФ.

Дивіться також вражаючі фотографії та відео, зроблені на військових навчаннях морської авіаційної бригади Військово-Морських Сил Збройних Сил України в рамках українсько-американських маневрів "Сі Бриз — 2016".