RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Кабміні України несподівана скандальна відставка: в мережі ажіотаж

Несподівана відставка заступника міністра інформаційної політики Тетяни Попової сколихнула соціальні мережі.

Про відставку сама Попова повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Вона заявила, що залишає уряд, оскільки не згодна з атаками на журналістів і свободу слова в цілому, які здійснюють деякі політики і політичні організації.

Попова зазначила, що продовжити відстоювати ідеї Майдану, свободу і демократію.

"Гідний вчинок. Патріотом можна залишитися і на громадянці", "Дуже шкода", "Таня, реально шкода. Довбану машину бюрократизму та окозамилювання нашої системи можуть зруйнувати тільки активні, досвідчені і цілеспрямовані, як ти. Зі стіною боротися складно. Дуже сильно розумію, чого тобі вартувало це рішення. Але все одно шкода", "Таня, це мужній крок. Шкода, що до цього дійшло", "Трохи сумно. Але в будь-якому випадку, продовжуйте впливати на країну з іншого боку. Удачі", — коментують пост Попової користувачі Facebook.

"Спасибі за підтримку. Борьба триває. Просто в іншому статусі", — сказала Попова.

Але відставка Попової засмутила не всіх. Деякі користувачі соцмереж відверто радi цьому.

"Мадам Попова вирішила звалити від відповідальності за провалену інформполітику і створення ТВ-каналу без глядачів?" — коментують отставу Попової в Twitter Шкварки News.

Як повідомляв "Апостроф", заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова була однією з фігуранток скандалу навколо сайту "Миротворець". Посе того, як він знову відкрився, Попова казала волонтерам, як вони повинні себе вести далі.