RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Скандал навколо "Миротворця": заступник Стеця дала установку

Заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова розповіла волонтерам сайту "Миротворець", котрий вже знов працюе, як вони повинні себе вести далі.

Про це Попова написала на своїй сторінці в Facebook.

"Запитує у мене Роман Зайцев з "Миротворця", викладати нові матеріали. Відповіла йому. Буду вдячна, якщо юристи прокоментують. "Роман, я б взагалі, щоб залишатися в правовому полі, всю базу залишила тільки для доступу силових органів. А у відкритий доступ викладала б тільки матеріали, які попередньо детально перевіряла з хорошими юристами. Те ж і з новими даними раджу проконсультуватися з ними. Якщо цих даних будуть іноземці, проконсультуйтеся з юристами, які знають законодавство цих країн...", — написала Попова.

"Перед тим як щось робити, треба від юристів, дізнатися про можливі наслідки. Знову таки, питання в тому, який ви хочете отримати результат? Щоб вони були затримані у нас? Тоді про порушників достатньо знати силовикам. Щоб про їхні злочини стало відомо урядам країн і їх там затримали: тут є різні варіанти: 1. продублювати базу через наш МЗС, 2. надіслати дані посольства цих країн, 3. опублікувати вражаючу (про злочини), але не нарушющую закону частина (тут треба точно говорити з хорошими юристами), 4. опублікувати все, незважаючи на закони. Пункти 1,2,3 можна міксувати. Пункт 4 може призвести до потенційних позовами. Волонтерів, які вам будуть допомагати, ви зможете знайти і поставивши на базу пароль", — додала заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова погрожувала розправою волонтерам сайту "Миротворець", що оприлюднив скандальний список журналістів, акредитованих у самопроголошених ДНР і ЛНР.