RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Савченко зробили гучну заяву у відповідь на скандали

Сестра народного депутата від "Батьківщини" Надії Савченко Віра прокоментувала хвилю критики на адресу української льотчиці, яка останнім відзначилася резонансними заявами.

Про це Віра Савченко повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Якщо для багатьох незламна Надія в полоні РФ була Жанной Д'арк, то зараз в Україні мені ситуація все більше нагадує історію Христа... Летить каміння. Летить від своїх.. )", – написала вона.

За її словами, не можна відмовлятися від Криму і Донбасу, оскільки через пару років президент Росії Володимир Путін може дестабілізувати обстановку в Україні в таких містах, як Харків, Одеса і Миколаїв.

"Донбас - це Україна. Але ненависть поверненню не сприяє. Росію маємо викинути за державний кордон України, ДО, до, виборів на Донбасі..", - зазначила Віра Савченко.

Вона додала, що саме її сестра задіяла риторику примирення, коли Сейм Польщі офіційно визнав Волинську різанину геноцидом.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у мережі розігрався ажіотаж навколо фото нібито Савченко серед співробітників "Беркута" в січні 2014 року на Майдані.