RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Затримання українського "диверсанта" у Криму: родичі зробили приголомшливу заяву

Родичі українського військового Євгена Панова, який був схоплений ФСБ Росії нібито за організацію диверсії в Криму, був викрадений з дому.

Про це повідомив його брат Ігор, передає Цензор.нет.

"Я боюся, що Євгена викрали і відвезли в Крим не просто для того, щоб видати в якості організатора якоїсь неймовірної змови. Таким чином, Кремль може обгрунтувати свій повномасштабний наступ на Україну", - побоюється брат затриманого.

Він нагадав, що Панов поїхав з друзями на дачу, і три дні про нього нічого не було чутно. Брат затриманого виключив його причетність до якихось таємних операцій, оскільки в рідному Енергодарі Запорізької області Панов повністю пішов в мирне життя, працював водієм і електромеханіком на Запорізькій АЕС і планував завести ще одну дитину з дружиною.

Крим, за словами брата, був для Панова байдужим, він вважав його втраченим безповоротно.

На те, що історія з диверсією була придумана ФСБ, на його думку, вказує безліч нестиковок.

"Кажуть, що впіймали 15 осіб, а показують тільки його одного. Всю зброю знято в одному місці, а він сам в іншому. Речі, які показують, які нібито його насправді йому не належать, у нього є рюкзак, з яким він був в АТО, але він зовсім інший, він стоїть будинку, на балконі. А це означає, що Євген не планував довгих поїздок, він виїхав з маленькою дорожньою сумкою. Камуфляж і берци його теж вдома. Він поїхав в спортивних штанях і футболці, яку одягав на природу, - дивно, що за диверсійна група в треніках", - каже брат Панова.

Як повідомляв "Апостроф", СБУ спростовує заяву ФСБ про те, що українські диверсанти нібито проникли в окупований Крим.