RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Журналісти дізналися цікавий нюанс про землю голови СБУ

Дружина голови СБУ Василя Грицака Ольга орендує 12 соток землі в селі Осещина під Києвом в оточенні Артура Ростомяна, на якого після подій на Майдані 2014 року записали нерухомість екс-президента-втікача України Віктора Януковича.

Про це повідомляє видання "Наші гроші".

За інформацією ЗМІ, ділянка Ольги Грицак вказана в податковій декларації голови СБУ і має призначення "сінокосіння і випасання худоби".

Орендодавець ділянки Оганесян Каріне доводиться дружиною Сейрану Ониковичу Ростомяну, який прописаний у селищі Голованівськ Кіровоградської області. За цією адресою також зареєстрований Рафаел Крпеян – бізнес-партнер Вачагана Ониковича Ростомяна.

Як пишуть ЗМІ, Вачаган Ростомян пов'язаний з генерал-майором, начальником ГУМВС в Київській області часів Януковича Костянтином Сапком. Також Ростомян був бізнес-партнером колишнього народного депутата Віктора Лозінського, який був засуджений за вбивство людини на полюванні.

Журналісти зазначають, що в сусідній квартирі з Вачаганом Ростомяном в Голованівську реєструвався Артур Ростомян – людина, на яку після втечі Януковича була переписана нерухомість сім'ї екс-президента: будинок на Оболонській набережній, 33 (зараз виставлений на продаж за $1,5 млн) і будівля поливальної станції по пр. Героїв Сталінграда, 8а.

Публікуємо пост журналістки Аліни Стрижак, яка проводила це розслідування.

Публікацію Стрижак прокоментував журналіст Сергій Головньов.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти повідомили про зв'язок співробітниці ГПУ з Януковичем.