RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Відвід озброєнь на Донбасі: Москаль дав тривожний прогноз

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації, колишній луганський губернатор Геннадій Москаль заявив, що внаслідок прийняття Тристоронньою контактною групою угоди про розведення сил на окупованому Донбасі українські військовослужбовці можуть втратити контроль над населеним пунктом Станиця Луганська.

Про це Москаль сказав у коментарі для 112.

За словами колишнього луганського губернатора, ризик втратити Станицю Луганську є, оскільки бойовики займають висоту, на якій знаходиться пам'ятник князю Ігорю, і з цієї точки відкривається чудовий огляд на весь населений пункт. Москаль стверджує, що бойовики звідти бачать кожного.

Разом з тим він зазначив, що на допомогу ОБСЄ у цьому питанні Україні розраховувати не варто, так як від представників цієї організації мало користі.

Москаль висловив своє невдоволення роботою співробітників ОБСЄ, повідомивши, що вони їздять на бік бойовиків і п'ють з ватажками бойовиків ЛНР.

Як повідомляв "Апостроф", представники бойовиків Донбасу влаштували демарш, відмовившись брати участь у відеоконференції за угодою про розведення сил.