RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Нардеп вразив соцмережі своїм річним доходом

Користувачів соціальних мереж вразила декларація колишнього комбата "Айдара", народного депутата Сергія Мельничука, в якій вказано трильйон гривень готівкою.

Декларацію Мельничука активно обговорюють користувачі Facebook.

"Комбат Мельничук зберігає у себе вдома річний бюджет України налом, тому що у нього в підвалі надійніше, ніж на казначейських рахунках. Став лайк, якщо пишаєшся героєм!" — пише відомий блогер Іван Оберемко, публікуючи скріншот декларації.

Його пост зібрав понад 240 лайків.

"Вітаємо! Україна врятована! Є перший декларант, який заявив 1 трильйон гривень кешем. А реально в такому випадку притягнути до відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення? Думаю, це реально довести. Чисто за даними НБУ", — пише у своєму Facebook журналист Сергій Сидоренко.

"Люблю послідовних людей. У фейсбучке їх дуже багато", — зазначає блогер Сергій Гришин у своєму Facebook, публікуючи цікавий скріншот.

"Звання "Платиновий анус" отримує пан Мельничук", — пише у своєму Facebook блогер з ніком Яків Євгенович.

Крім трильйона гривень, у декларації Мельничука вказані квартира в Києві і земельну ділянку під Вінницею, а також автомобілі Jeep Grand Cherokee 1994 року випуску і ГАЗ-2411 1988 року випуску.

Як повідомляв "Апостроф", раніше декларацією здивував інший бойовий депутат, Володимир Парасюк.