RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Мій господар ідіот: фото котів-сепаратистів підірвали соцмережі

У соціальних мережах посміялися над влаштованим сепаратистами конкурсом з фотографіями котів, "прикрашених" символікою бойовиків ДНР і ЛНР.

Фотоконкурс, який проводять у сепаратистському співтоваристві "Громадський рух "Світ Луганщині", висміяли в співтоваристві "Типовий Луганськ" в соціальній мережі ВКонтакте.

"У двіжусі "П**дець Луганщині" проходить конкурс #Котпатриот", — написали там, опублікувавши фотографії котів-сепаратистів, які вийшли у фінал конкурсу.

"Бідні тварини", "Із серії "Мій господар ідіот", "Бідні коти. вони навіть не здогадуються, що стали сепарами", "Люди насправді набагато тупіше, якщо не сказати е**нутее, ніж тварини. Жоден кіт у світі не одягнув би на себе такий одяг", "Навіщо вони знущаються над тваринами, коти ж ні в чому не винні", "Хворі дебiлiзмом господарі, а тварини ні при чому!", "А приз переможцю — ліжко-місце в психдиспансері і безкоштовний анальгін", "Краще б бездомних нагодували, а не відстрілювали!", "За що з тваринами так? Вони ж не винні!", — коментують знімки користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали дивне відео з хресним ходом у Росії, в якому брали участь коти.