RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Просто збіг: у мережі обговорюють оповідання відомого журналіста про дивні події в Україні

Один з епізодів авторської програми Майкла Щура викликав емоційний відгук у користувачів мережі.

Відео опубліковано в Facebook.

Увагу привернув підсумковий момент програми, в якому ведучий розповідає про "дивні збіги" в розслідуванні резонансних подій, які нещодавно сталися в Україні. У якості прикладу Щур нагадав про розслідування трагедії у Княжичах, закриття справи проти міністра часів Януковича Злочевського і сина бізнесмена Толстошеєва, який влаштував смертельну ДТП, інцидент зі стріляниною нардепа Пашинського. Журналіст звернув увагу на те, що в гучних справах правоохоронні органи часто визнають винними людей, чиї імена невідомі нікому, а нардепи і чиновники виходять сухими з води.

У коментарях до запису користувачі мережі відзначають, що Щур прав і говорить те, про що думають багато українців. У той же час блогери висловлюють співчуття у зв'язку зі сформованою ситуацією в країні і називають висловлювання журналіста "гласом волаючого в пустелі".

"Сумно і страшно. Не за себе, за дітей, за сім'ю і просто за людей... За Україну страшно. Нас тягнуть на дно", "Ну красава", "Геніально", "Молодець", - пишуть люди в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", рішення прокуратури закрити справу проти сина бізнесмена Толстошеєва викликало бурхливу реакцію в мережі.