RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Блокада Донбасу: Москаль дав оцінку діям активістів

Екс-глава Луганської обласної військово-державної адміністрації, нинішній очільник Закарпаття Геннадій Москаль заявив, що розуміє логіку активістів, які блокують торгівлю з окупованої частиною Донбасу, але не підтримує їхні методи. Таку думку він висловив у інтерв'ю "Апострофу".

За словами Москаля, коли він очолював Луганщину, зв'язок між областю і псевдореспубліками здійснювалася тільки через територію Росії.

"Але по лінії розмежування вогню у нас жоден КПП не працював. Потім почали вигадувати якісь логістичні центри, будувати на лінії розмежування якісь супермаркети, придумувати у Золотому новий КПП, коли всі знали, що дорога туди, в сторону Первомайська, абсолютно замінована. Пустити туди людей і машини - і там всі підірвуться. Навіщо там було будувати КПП, якщо все одно там ніхто не ходить?" - заявив чиновник.

Однак, на його думку, силове блокування товаропотоків і псування залізничного полотна - не кращий спосіб боротьби. "Це єдина залізнична гілка, яка пов'язує окуповану і неокуповану територію", - зазначив Москаль.

Більше про конкурс в Нацполіцію, експорті лісу-кругляка і контрабанди на митниці читайте у інтерв'ю Геннадія Москаля на сайті "Апострофа".