RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Український журналіст викликав великий резонанс постом про відмову від соцмереж

Український журналіст Дмитро Комаров розповів про те, як він майже на місяць відмовився від соціальних мереж, чим викликав великий резонанс.

Комаров опублікував резонансний пост на своїй сторінці в Facebook.

Він повідомив, що мінімізував своє перебування в мережі, відправившись на початку січня на Філіппіни. Журналіст розповів, що багато літав з пересадками і в аеропортах звернув увагу на прогресуючу смартфонозалежнiсть населення. Ці спостереження привели його до думки відмовитися від соцмереж, що він і зробив. Комаров зазначив, що він залишив тільки електронну пошту та месенджери, які використовував тільки для найбільш важливих повiдомлень по роботі і спілкування з близькими.

"Я не закликаю прощатися з соцмережами, сьогодні це нерозумно. Але пропоную дозувати їх використання", — пише журналіст. Він зазначає, що, повернувшись у соцмережі після місячної перерви, буде користуватися ними зовсім по-іншому, оскільки "рука вже не тягнеться".

"Життя за межами екрану набагато яскравіше", — резюмує Комарів.

Його пост зібрав понад 10 тисяч "лайків" у Facebook та більше 1800 перепостів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Віталій Чепінога потішив постом про те, яким повинен бути ідеальний президент України з точки зору користувачів соцмережі Facebook.