RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Там зараза: відомий український артист назвав терміни початку розпаду Росії

Український артист Антін Мухарський вважає, що ознаки розпаду РФ вже помітні, а в найближчий час настане процес її руйнування.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Укрінформ".

На думку артиста, у найближчі рік-півтора можна буде спостерігати незворотні процеси розпаду сусідньої країни. Перші ознаки майбутнього краху видно вже зараз.

"Це як коли інфекція ходить в організмі, і якісь шкірні висипання свідчать про те, що незабаром настане серйозна криза з температурою, а в даному випадку, я так пророкую, можливо, зі смертю пацієнта", - каже Мухарський.

При цьому артист зазначає, що РФ буде намагатися "потягти в могилу з собою якомога більше нормальних людей". На його думку, для цього вона постарається заразити Україну через Донбас.

Щоб цього не сталося, Мухарський пропонує вжити радикальні методи стосовно жителів окупованих територій. За його словами, їм потрібно дати півроку для того, щоб виїхати на підконтрольну територію, а від решти відгородитися.

"Але щодо окупованого Донбасу не можна бути центристом, тому що це орган, який згнив і тепер заражає весь організм. Тому треба робити, як після Чорнобиля - відгородили шматок землі, тому що всі розуміють - там зараза! І це теж зараза!", - вважає він.

Як повідомляв "Апостроф", російський опозиціонер Гаррі Каспаров оцінив ймовірність розпаду РФ після падіння режиму Путіна.