RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Блокада Донбасу: у Авакова показали зброю, вилучену у Кривому Торці

Спікер МВС Андрій Шевченко показав зброю, боєприпаси та пляшки із запалювальною сумішшю, які були вилучені співробітниками СБУ в учасників блокади на залізничному переїзді в Кривому Торці.

Відповідні фото Шевченко розмістив у своєму Twitter.

Раніше на брифінгу в Краматорську заступник голови Національної поліції, керівник ГУ НП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що було вилучено 8 одиниць, зовні схожих на вогнепальну зброю, вони будуть відправлені на експертизу.

Фото з Twitter Андрія Шевченка

Нагадаємо, сьогодні співробітники СБУ затримали в зоні проведення антитерористичної операції 43 людини зі зброєю. У штабі блокади Донбасу заявили про розгон редуту в Кривому Торці співробітниками СБУ та КОРД. В СБУ у свою чергу заявляють, що проводять контрдиверсійні заходи в зоні АТО. "Ми нікого не штурмуємо, проводяться контрдиверсійні заходи", — прокоментувала речник СБУ Олену Гітлянську заяву "Штабу блокади торгівлі з окупантами" про нібито штурм їх редуту на станції "Кривий Торець".

Як повідомляв "Апостроф", в центрі Києва на Майдані Незалежності відбувся мітинг на підтримку економічної блокади Донбасу.