RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Повний провал: експерт висміяв Захарченко з його "зборами резервістів"

Масштабні "збори резервістів", про проведення яких повідомив ватажок організації "ДНР" Олександр Захарченко, закінчилися провалом. Про це повідомив український експерт Олексій Арестович на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні у ДНР, на Торезському полігоні, пройшли одноденні "збори резервістів". Брали участь тисяч 20 осіб. Зібрали їх в 7 ранку, виступ Захарченка у кращих традиціях Червоної армії, почався о 14.00. Тривав він 3 хв., під мляві крики вітання.

Однак, коли повідомили, що всі можуть бути вільні, натовп в єдиному пориві прокричала довгоочікуване "ура". Розходилися, матюкаючись ", - написав він.

За його словами, більшість учасників "зборів" - місцевих бюджетників і студентів - було зігнано на них у наказовому порядку.

Арестович також повідомив, що місцеві жителі погрожують залишити підконтрольну терористам територію, якщо ті спробують всерйоз залучити їх до "навчань".

"Демонстрація "військової могутності" і "мобілізаційного потенціалу" молодої республіки обернулася повним і беззастережним пшиком", - підкреслив експерт.

У зв'язку з цим, він закликав росіян не вірити пропагандистам, які говорять про "повсталий народ Донбасу".

Нагадаємо, раніше у мережі висміяли проведення ватажками "зборів резервістів ДНР".