RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: стало відомо про нові втрати сил АТО

У результаті обстрілу російсько-окупаційними військами позицій Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, сьогодні, 30 квітня, загинув один військовослужбовець, ще шестеро отримали поранення різної тяжкості. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"Російсько-терористичні війська не припиняють вогневих провокацій проти сил АТО. З початку доби ворог 28 раз обстріляли опорні пункти Збройних сил України ... З початку доби один український вояк загинув, ще шестеро військовослужбовців отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку бойовики з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстріляли позиції в районі Водяного, Широкиного, Мар'їнки та інших населених пунктів.

На Донецькому напрямку обстріляли військових в Верхньоторецькому і Зайцеве, а також в районі Авдіївки, Троїцького і Кам'янки.

Крім того, на Луганському напрямку з 120-мм мінометів противник стріляв по опорних пунктах поблизу Катеринівки. А з гранатометів різних систем - поблизу Кримського, Попасній і Троїцького.

Нагадаємо, сьогодні, 30 квітня, бойовики знову вчинили обстріл приватного сектора Авдіївки, частково зруйнувавши декілька житлових будинків.