RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Журналіст розповів, хто з ватажків ДНР стане наступною жертвою спецслужб Путіна

Наступною жертвою російських спецслужб стане один з ватажків "ДНР" Олександр Ходаковський. Таку думку висловив український журналіст Юрій Бутусов, грунтуючись на останніх одкровеннях "глави ЦВК ДНР", організатора "референдуму" про оголошення "суверенітету ДНР" Романа Лягіна.

Так, Лягін, коментуючи заяви колишнього керівника "апарату народного ради ДНР" Олександра Александрова про пряме призначення всієї адміністрації окупованих територій помічником президента РФ Владиславом Сурковим, розповів, як його катували в присутності високопоставленого чиновника адміністрації президента РФ за відмову виконувати накази центру.

Крім того, Лягіна, за його словами, змусили написати заяву із звинуваченням в своїй смерті Ходаковського.

"Очевидно, що Ходаковського незабаром можуть знищити як і інших ватажків бойовиків, і як зазвичай звинуватити в цьому невловимі "українські ДРГ". Ну що ж - у зрадників України собаче життя і собача смерть", - зазначив Бутусов на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, одкровення Лягіна і Александрова - це те, що варто дізнатися всім, хто продовжує стверджувати, що в Україні відбувається "внутрішній громадянський конфлікт".

"Так ось він вам - громадянський конфлікт - співробітники Путіна катують людей, призначають маріонеток в фейковий "уряд" і "центрвиборчком", - підкреслив журналіст.

Нагадаємо, колишній високопоставлений функціонер терористичної організації "ДНР" Олександр Александров заявив, що помічник Путіна Владислав Сурков одноосібно вирішує, хто яку посаду отримає на окупованих територіях.