RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Дніпром влаштували стрілянину через привітання "Слава Україні"

У населеному пункті Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ) сталася перестрілка, в результаті якої поранення отримали дві людини.

Про це повідомляє місцеве видання "Собитiє".

Зазначається, що інцидент зі стріляниною стався на вул. Медичної. У застосуванні зброї підозрюють члена партії "ДІЯ" та особистого охоронця Дмитра Яроша.

Інцидент, як пишуть у ЗМІ, стався через небажання водія таксі відповісти пасажирам на привітання "Слава Україні!". Це спричинило їх бурхливу реакцію і вони вирішили силою вимагати відповіді. За словами очевидців, два пасажира завдали удар водієві ззаду, в розпалі сварки пасажири таксі почали бити машину. Один з них прострілив водієві таксі обидві ноги.

На місце події приїхали інші таксисти, один з них був поранений.

В даний час потерпілі перебувають у лікарні. Двох учасників конфлікту затримали на місці, ще одному вдалося втекти.

За словами лідера Кам'янської міської організації "Правий Сектор" Аскольда Можейка, один із затриманих входить у партію "Державницька ініциатива Яроша" (ДІЯ) і є охоронцем Дмитра Яроша. Коментарів або заяв від партії "ДІЯ" або Дмитра Яроша в даний час немає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилися нові данi про організаторів нападу на ветеранів АТО біля монумента Слави в Дніпрі під час заходів на честь Дня Перемоги 9 травня.