RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

У Росії не чекають: одіозний одеський прихильник "русского мира" поскаржився на життя у Криму

Відомий одеський сепаратист, 71-річний Анатолій Петров, який втік від українського правосуддя в Крим, залишився без засобів до існування і змушений жебракувати.

Про це повідомляє "Четверта влада" з посиланням на російські ЗМІ.

Мало того, що Петров не може після операції знайти роботу, російська влада не тільки не має наміру допомагати своєму прихильникові, а навіть загрожує депортацією в Україну.

"Ви знаєте, що відповів борець за чистоту кримської раси - представник ЛДПР в Сімферополі? Він відразу на початку бесіди, не вислухавши моїх обставин, попередив про виконання міграційних зобов'язань. І, скоріше у вигляді погрози, повторив, що при їхньому невиконанні мене буде екстрадованов Україну ", - скаржиться Петров.

Ще один прихильник "русского мира" Валентин Филлипов, який також ховається в Криму, розповів, що практично нікому з втікачів не вдалося добре влаштуватися у Росії, а також порадив Петрову готуватися "до довгих поневірянь".

"На подачки він не виживе. Нас в Росії не чекають. Здається, це за три роки можна було усвідомити. І мало хто з наших добре влаштувався..." - зазначив Филлипов.

На думку журналіста Дениса Казанського, типова доля зрадника України та прокремлівського активіста Петрова має стати хорошим уроком тим, хто ще вірить в міф про "русский мир".

Нагадаємо, раніше відомий волонтер Роман Синицин розповів про колишніх сепаратистів в українській поліції.