RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Будемо тільки раді: в Україні посміялися над погрозою Лаврова ввести візовий режим

У соціальних мережах українці висміяли заяву глави МЗС РФ Сергія Лаврова з приводу можливого введення Україною візового режиму з Росією.

"Якщо Київ введе візовий режим з Росією, Москва відповість аналогічними заходами - також введе візовий режим для українських громадян", - сказав він, передає "ТАСС".

При цьому Лавров нагадав, про заборону на в'їзд в Україну багатьом російським артистам.

"Коли російських артистів, діячів культури називають персонами нон грата, коли говорять про введення візового режиму з Росією ... Як ви думаєте, ми повинні все це ковтати і не відповідати взаємністю?", - сказав представник Кремля.

"Ми ніяких чорних списків українців не ведемо, за винятком поодиноких випадків. Але якщо буде введений візовий режим з Москвою, ми відповімо візовим режимом", - підкреслив російський міністр.

"Комусь доведеться замістити 0,5 (1?) млн українських заробітчан. Добре, у неї з Азією залишиться безвіз. З чим ми росіян і вітаємо!", "Введіть, всі будуть тільки раді", "Ну хоч щось розумне цей кінь сказав) ", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що Україні слід найближчим часом вирішити питання про введення візового режиму з Росією.