RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Бойовики з "Градів" обстріляли житлові райони на Донбасі: з'явилися фото руйнувань

Російсько-терористичні війська продовжують обстріл населених пунктів на в Донецькій області - під вогонь потрапили житлові квартали Мар'їнки, Сухої Балки і Новолуганського.

Обстріл Сухої Балки під Торецьком почався о 23:50 14 червня, снаряд потрапив в житловий будинок на вул. Молодіжна, в результаті чого загинув мирний житель 1965 р. н. з сусіднього будинку, який в момент обстрілу знаходився у себе у дворі.

Про це повідомила речник Національної поліції Донецької області Наталя Шиман у Facebook.

Вона також опублікувала фото розбомбленого будинку у Сухій Балці.

Крім того, у донецької поліції повідомили, що у Новолуганському під вогонь бойовиків потрапили тваринницький комплекс, газопровід і станція технічного обслуговування автомобілів, жертв і постраждалих немає

Крім того, сьогодні, 15 червня, близько сьомої ранку бойовики з "Градів-П" ( "Партизан") обстріляли Мар'їнка.

"Щонайменше три будинки сильно пошкоджені - на вулицях Тельмана, Матросова та Орджонікідзе. За попередньою інформацією, серед цивільних ніхто не постраждав", - написав у Facebook глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

У поліції додали, що в Мар'їнці зафіксовано пошкодження трьох приватних будинків, на момент обстрілу люди перебували в приміщеннях, тому ніхто не постраждав.

Нагадаємо, штаб АТО повідомив про загибель одного і поранення сімох українських військовослужбовців на Донбасі в результаті обстрілів 13 і 14 червня.