RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Катастрофа MH17: Арестович пояснив, кого з причетних Росія давно могла ліквідувати

Рядових виконавців пострілу з РЗК "Бук" по малайською пасажирському літаку Boeing 777 рейсу MH17, який було збито у небі над Донецькою областю 17 липня 2014 року, по всій видимості, вже ліквідовано російськими спецслужбами.

Таку думку висловив український військовий експерт Олексій Арестович у своїй колонці на "Апострофі".

"Думаю, що виконавців теракту вже немає в живих. Тому всі вони загинули від побутового газу або в автокатастрофах", - заявив Арестович.

На його думку, це зроблено для того, щоб вони не потрапили під західну програму захисту свідків і не розповіли про причетність керівництва РФ до авіакатастрофи.

"Щодо долі тих, хто займає посади вище, то там кругова порука. Їх "виконувати" не будуть. Як тільки ти вбиваєш якогось генерала, інші генерали будуть незадоволені і почнуть захищатися. Генерали - це не беззуба публіка", - додав експерт.

За його словами, президент РФ Володимир Путін буде до останнього покривати високопоставлених членів корпорації російських силовиків.

Детальніше про трагедію рейса МН17 на Донбасі і нові обставини авіакатастрофи читайте у колонці Олексія Арестовича "Катастрофа Boeing на Донбасі: Росію будуть тиснути повільно", яка опублікована на "Апострофі".