RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Сили АТО зазнали чергових втрат на Донбасі

За минулу добу незаконні збройні формування у зоні АТО на Донбасі тридцять п'ять разів порушили перемир'я, в результаті чого один український військовий загинув, а ще четверо - отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО у Faсebook.

"Найбільш гаряче цієї ночі було в районі Авдіївської промзони. Там з 18 годин бандити 5 разів обстрілювали наших захисників з мінометів і різних видів гранатометів. У відповідь українські підрозділи накривали ворога щільним вогнем, який суттєво переважав. На жаль, у результаті цих протистоянь один наш боєць загинув, ще один отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

У той же час на приморському напрямку з 18 годин і майже до півночі бойовики обстрілювали з мінометів, гранатометів і озброєння БМП опорні пункти Збройних сил України біля Старогнатівки.

Також терористи застосували танк, який випустив не менше 16 артилерійських снарядів калібру 152 міліметра. В результаті цих обстрілів один боєць ЗСУ здобув поранення.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони України повідомили, що за минулий тиждень у зоні АТО було ліквідовано не менше восьми бойовиків.