RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У мережі скандал навколо бійця АТО, обвинуваченого у замаху на вбивство

У мережі розгорається скандал навколо ветерана АТО на Донбасі Іллі Орлова, який підозрюється в замаху на вбивство під Маріуполем українського громадянина, причетного до торгівлі наркотичними засобами.

"Ось вам звичайний український хлопець Ілля Орлов, 27 років. З селян. Не одружений, дітей немає (може і не бути, з урахуванням того, що Іллі "вишку" ліплять - "замах на вбивство"). Хлопець з Кіровоградської області, 2 року в АТО. Від солдата до сержанта. у підпорядкуванні 9 чоловік, 3 танки. НЕ НАРКОМАН, і не купував ", - написала журналістка Тетяна Зарова у Facebook.

За її словами, Орлов спробував перешкодити наркоторгівлі, а коли дилер зробив випад в його бік АТОшник сприйнятий це як загрозу і вистрілив

"Допускаю, перевищив межі оборони. Але не убив, поранив. "Клієнта" залатали, буде жити довго (і продовжувати торгувати травою і порошками, як я розумію). А Іллі загрожує від 7 до 15 років - за те що "хотів убити". Мені, друзі, за цього парубка й його старих, простих батьків воїна, прикро дуже ..." - пише журналістка.

Вона підозрює, що начальство військової частини №2802 просто вирішило злити "простакуватого сержанта", оскільки глава Донецької поліції В'ячеслав Аброськін представив інформацію про конфлікт, як "розбірки" між покупцем і продавцем наркотиків.

Нагадаємо, раніше активісти звинуватили мера Глухова Мішеля Терещенка і народного депутата Павла Кішкаря в "кришуванні" контрабанди і наркотрафіку.