RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Мій батько був в УПА: відомий ветеран АТО розповів про зворушливу зустріч з американцем у Києві

Відомий ветеран АТО, засновник піцерії Pizza Veterano Леонід Остальцев розповів про незвичайну зустрічі з американцем, який є сином бійця Украіннской повстанської армії (УПА).

"Зайшов до нас сьогодні дідусь. Дідусь і дідусь. Сів. Замовив піцу і пиво. Через деякий час до мене підбігає офіціант з величезними очима і каже "Він мені гроші сує! Ми ж так не працюємо! Я кажу - можемо підвіс зробити, а він мені сує і каже на ламаній Українській "я хочу допомогти", - написав Остальцев на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, в ході спілкування з'ясувалося, що дідусь є громадянином США, з Кароліни, але зараз мешкає у Нью-Йорку, щиро вболіває за Україну і завжди намагається допомогти.

"У якийсь момент ми починаємо говорити про війну і у нього майже з'являються сльози на очах - "мій тато був в УПА, він воював, потім мав покинути країну ... ". Він так це сказав... Ми тепло попрощалися і завтра він знову прийде. Фішка в тому, що я навіть не встиг запитати, як його звати. Вразив він мене своїм ставленням до нашої спільної країні ", - підсумував Остальці.

Читайте також інтерв'ю Леоніда Остальцева "Мир на Донбасі неприпустимий без перемоги, не хочу пояснювати дітям, навіщо ми воювали - відомий ветеран АТО", яке він дав "Апострофу".