RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Плюнули в обличчя: в Україні хвиля обурення через рішення суду по фігурантам "справи 2 травня"

Резонансне рішення суду, який у справі про заворушення в Одесі 2 травня 2014 року виправдав підозрюваних, викликало обурення серед українців.

Деякі користувачі соціальних мереж на своїх сторінках вказують на те, що рішення суду показало незадовільну роботу прокурорів, які неодноразово обіцяли притягти до відповідальності винних і заявляли, що вина підозрюваних встановлена і доведена.

Також люди висловлюють невдоволення безпосередньо діями самого суду. Так, журналіст Денис Казанський вказав на те, що через три роки війни в країні працюють судді, які працюють на знищення своєї країни.

Нагадаємо, 18 вересня міський суд Чорноморська виніс виправдувальний вирок підозрюваним у справі про заворушення 2 травня 2014 року в Одесі, визнавши докази обвинувачення неспроможними. Також відомо, що після винесення вироку двом виправданим прокуратура і СБУ пред'явила про підозру по ст. 110 КК України.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про втечу з України фігуранта "справи 2 травня", який знаходився під домашнім арештом.