RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

На заході України знайшли ікону голого Ющенка в пеклі: опубліковано фото

У місті Коломия Івано-Франківської області у Благовіщенському храмі (УПЦ МП) зображений голий екс-президент Віктор Ющенко в оточенні голих жінок в пекельному вогні.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів капелан УГКЦ Микола Мединський.

"І це, думаю, яскраво ілюструє їх позицію і під час першого Майдану, і під час Революції гідності. Та й в цілому показує, як вони "не втручаються" в політику",- сказав капелан.

Відзначимо, що на даний момент активісти, що виступають проти московського патріархату, патрулюють територію Благовіщенського храму.

Микола Мединський заявив, що деякі речі вони готові віддати представникам УПЦ МП.

"Їм сказали, що, якщо там є їх особисті речі, нехай прийдуть і заберуть. Ми готові віддати їм ікону Миколи Кривавого, оскільки вже зафіксували цей факт. А ось ікони з чорним ангелом і голим Ющенко віддавати не плануємо, тому що це яскравий доказ їх не тільки антихристиянської, але і антиукраїнської діяльності. Тому ці артефакти поки залишаться у нас. Можливо, ми передамо їх народному депутату Юрію Тимошенко, який повинен під'їхати сюди, до храму, зафіксувати ці факти і, можливо, візьме ці речі на зберігання. Щоб вже на офіційному рівні можна було доводити злочину московської церкви", - зазначив капелан.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Ікони російського царя та президента України у пеклі: на Прикарпатті розгоряється гучний скандал".