RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Військкомат Львівської області виклав список із 15 тис. осіб, що ухиляються від призову

Військовий комісаріат оприлюднив список 15 тис. чоловік, які ухиляються від призову на військову службу у Львівській області.

Про це повідомляє ресурс zaxid.net.

Список був опублікований на сторінці військкомату в Facebook, але на даний момент матеріал недоступний.

У повідомленні зазначено, що список був сформований з молодих людей Львівської області, що ухиляються від служби. Їм рекомендовано добровільно з'явиться в районні військкомати.

"Списки громадян, які підлягають призову на строкову військову службу та з тих чи інших причин не з'явилися до районних (міських) військових комісаріатів. Громадян, які є в списках запрошуємо з'явитися в районний (міський) комісаріат за місцем перебування на військовому обліку або проживанню", - йдеться в повідомленні.

За словами військового комісара Львівської області Олександра Тищенко, на 100% план призову виконано в Буському, Дрогобицькому, Миколаївському та Радехівському районах області. У той же час Львів "провалив" призив.

Як повідомляв "Апостроф", українцям, які не з'являться після отримання повістки до військкомату і не повідомлять в комісаріат про зміну місця проживання, загрожує штраф в розмірі 85-119 гривень.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство