RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Плотницький - диявол, а фото Пасічника зцілює: журналіст розповіла про дивний психоз в Луганську

Письменниця і блогер Олена Степова розповіла про те, що в окупованому Луганську існує організація, учасники якої заявляють про те, що повалений ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий диявол, а за допомогою фото його "спадкоємця" Леоніда Пасічника можна зцілювати людей.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апострофу".

Вона зазначила, що ця організація називається "Луганська гвардія", яку очолює "стриптизерка, комуністка" Анастасія Пятернікова, яка виступає за "повернення монархії в Росії".

"Вони виступають - і в одному реченні там і за царя Миколу, і за Путіна, і за Сталіна, і за Леніна... Дуже напружує, якщо чесно. Але вони, ці бабульки, виступили недавно і сказали, що Плотницкий - це диявол, що енергетика в нього настільки погана, що люди, які бачили його навіть на фотографіях, починали хворіти. Зате багато хто з тих, хто бачив фото Пасічника, зцілилися. Тому ЛНР чекає розквіт", - описала їх наша співрозмовниця.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю письменниці на "Апострофі" - У Луганську впевнені, що повернуться в Україну, а Плотницького оголосили шпигуном Києва.