RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі хвиля гніву через продажу в Києві продуктів, зібраних для бійців АТО: фото

В один з ресторанів Києва привезли мішок картоплі, всередині якого виявили записку для українських військовослужбовців, які задіяні в АТО на Донбасі.

Про це повідомив користувач Facebook Андрій Риштун. В його профілі в соціальній мережі зазначено, що він працює в ресторані китайської кухні BAO. Тому, швидше за все, зазначений мішок картоплі привезли саме туди.

"Сьогодні в ресторан привезли мішок картоплі. В меню такої страви немає, але для персоналу готується. Відкривши і висипавши його, всередині знаходим скручений в трубочку папірець, перемотаний синьою та жовтою стрічками. Папірець поклали в пакетик, так, щоб не пошкодився. Розгортаєм його і та-дааааааам... записка воїнам на сході. Мішок той збирали діти з вчителями у школі на Рівненщині, але хтось вирішив, що замість доставити його до місця призначення вигідніше для себе буде продати той мішок", - зазначив співробітник ресторану.

Як повідомляв "Апостроф", старшину роти і комірника батальйону "Донбас" звинуватили в розкраданні продуктів для солдатів, які вони перепродували через магазини.