RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Одіозний нардеп відзначився скандальним висловлюванням про українських героїв: в мережі жорстко відреагували

Користувачів соціальної мережі обурив образливий пост народного депутата Євгена Мураєва про кіборга і "героїв нашого часу".

"Весь пантеон нових героїв виглядає як таргани на кухні на тлі одного Булгакова, Висоцького або Цоя", - написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

Мураєв впевнений, що "маленький світ, так старанно вибудовується на цензуру," чорних списках "і п'ятихвилинка ненависті" довго не протримається.

"Так, можливо всі ці історії про таких і сяких героїв зрозумілі й улюблені десь на Західній Україні (і то не скрізь). Ось в це я вірю і завжди говорив: кожному своє. Але коли цю регіональну сову натягують на глобус України - виходить громадянське протистояння ", - упевнений нардеп.

Подібні висловлювання обурили користувачів мережі. Зокрема, першим гнівний спіч на адресу Мураєва адресував блогер Олексій Голобуцький.

"Це він про Шухевича і Бандеру, Стуса і Івасюка, Міфі-СЛІПАК і кіборга ... Ось тільки сам Мураєв - звичайний гельмінт в кишечнику" русского мира ". Шкода тільки, все ще подає голос зі свого звичного середовища проживання", - висловив свою точку зору він.

Пост блогера набрав майже 200 лайків. Багато українців, не втримавшись, гнівно висловилися в сторону скандального нардепа.

"Ось вони вилізивателі Рассєї", "Чому його ніхто не б'є ??", "І з такою позицією він ще тут? Чому б не змінити місце проживання? І де наше СБУ? Воно має бізнес і з такими поглядами точно фінансує ОРДЛО", - коментують вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі обурило образливе висловлювання Євгена Мураєва про Майдан.