RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Названо імена ще кількох російських найманців, убитих потужним ударом США в Сирії

У мережі з'явилися імена і деталі про ще трьох російських найманців, убитих ВВС США вночі з 7 на 8 лютого в Сирії.

Інформацію про них зібрали волонтери Conflict Intelligence Team на Facebook.

Першим загиблим виявився Олексій Шихов з Нижнього Новгорода 1991 року народження, який раніше воював на стороні терористів на Донбасі. Про його смерть повідомив брат в соціальних мережах.

Про смерть ще одного найманця Володимира (носив позивний "Апостол"), повідомив глава організації "Русь Триєдина". Він зазначив, що довго відмовляв чоловіка від поїздки в Сирію, але не зміг. Він опублікував фото загиблого.

Нарешті, Єкатеринбурзький ЗМІ e1.ru розповіло про загибель в Сирії Руслана Гаврилова з селища Кедрова Свердловської області.

"Вони повинні були повернутися в січні, але наказу все не було. На них чекали, а потім таке. 7 лютого був обстріл, після цього ніякої інформації від них не надходило. Потім хтось подзвонив матері Руслана і сказав, що син загинув", - розповіла виданню Тетяна, знайома з матір'ю Гаврилова мешканка селища Кедрова

Таким чином, число підтверджених жертв серед росіян під час бою з курдами і силами США вночі з 7 на 8 лютого досягло вже 8 осіб. Всього ж, за різними версіями, загинуло від 200 до 600 російських найманців.

Читайте докладніше про наслідки інциденту на "Апострофі" Путін отримав удар і потрапив в незнайому ситуацію: що значить розгром найманців РФ в Сирії.