RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Скандал навколо Приходько в ролику Порошенка: у артистки жорстко відповіли на версію Мінкульту

PR-менеджер української співачки Анастасії Приходько Денис Путінцев прокоментував відповідь міністра культури Євгена Нищука на звинувачення в незаконному використанні виконавиці в PR-ролику президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє ТСН.

"До мене прийшов артист, сказав, що Євген Нищук попросив знятися в соціальному ролику на підтримку української культури. Після цього ми бачимо ролик, де в кінці написано великими літерами Петро Порошенко", - говорить Путінцев.

Менеджер підтвердив, що після згоди Приходько знятися в нібито соціальному ролику, в подальшому спілкування з організаторами зйомок вів він. Однак і його не попередили, що співачка стає учасницею зйомок рекламної кампанії Порошенка.

"Так, спілкувалися, але ні слова не було сказано про прізвища Порошенка, ні про те, що це політична заказуха. Більш того, ніяких документів ми не підписували. Взагалі немає ніяких документів, підписаних мною, або артистом", - зазначив Путінцев.

"Настя вважала Євгена своїм другом і це їх особисті домовленості. Тепер вони повинні між собою з'ясувати це питання. Я, на жаль, на цю ситуацію з самого початку не міг вплинути. Це домовленість артиста і міністра культури. Ми знімали соціальний ролик, в якому була лише заявлена одна Анастасія. В результаті вона була там не одна. Не гарно обманювати артиста і його менеджмент", - сказав PR-менеджер Анастасії Приходько.

Він підкреслив, що перед запуском ролика в ефір йому показали дане відео. Побачивши там прізвище Порошенка, Путінцев заборонив випускати ролик, але його не послухали.

"Ніякого офіційного документа не було підписано. Більше того, мені заздалегідь режисер показував ролик. Коли я побачив у кінці Порошенко, я заборонив цей ролик. Я кажу: "Хлопці, схаменіться і не запускайте його". Ми поки не підтримуємо жодну політичну силу, нам неприємно, що нас використовує якась певна політична сила. Патріотичні, чисті наміри Насті... Вона людина, який втратив абсолютно все, що у неї було, а про неї рідна країна витирає ноги. Це неприємно", - констатує представник Приходько.

Як повідомляв "Апостроф", вечори, 18 лютого, Анастасія Приходько заявила, що її незаконно використовували PR-ролику Петра Порошенка.