RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Не тільки Приходько: скандал навколо агітації Порошенка отримав продовження

В PR-відео президента України Петра Порошенка під приводом зйомок у соціальному ролику "заманили" не тільки співачку Анастасію Приходько, але і режисера Ахтема Сеітаблаєва.

Про це повідомляє український сайт РБК Styler.

До мене звернувся Євген Миколайович Нищук і запропонував взяти участь у такому соціальному ролику, який буде розповідати про досягнення нашої країни. Я з радістю зголосився. Ну а потім вийшло, як вийшло", - сказав Сєїтаблаєв.

"Звичайно, неприємно. Могли б сказати відверто і прямо, і кожний приймав своє рішення – брати чи не брати участь. Я особисто ніякої катастрофи в цьому не бачу. Тому що можу сказати, що на прикладі фільму "Кіборги" ми б ніколи в житті, моя знімальна група, не могли б зняти цей фільм без допомоги держави в особі Держкіно України, Міністерства збройних сил, Генерального штабу. І доказом того, що справді відбуваються зміни, хто б що не говорив, - є те, що фільм на таку болючу тему жодного разу не був цензурований і ніхто навіть не вимагав цього", - каже режисер.

Він підкреслив, що йому ніхто не говорив про політичний характер ролика, але він би не відмовився він зйомок в ньому, якщо б йому сказали про це.

"Ні, не говорили! І з цього приводу мені дуже неприємно. Тому що я дуже тепло ставлюся до всіх задіяним особам, і давно знаю Євгена Миколайовича... Взагалі, у нас багато чого такого неприємного відбувається в країні від того, що ми не розмовляємо відверто один з одним. Та якби до мене звернулися б, мабуть, я б не відмовився, але треба говорити прямо. І все. Цей факт, звичайно, мені не приємний. Але вже сталося, як сталося. Буду знати на майбутнє", - констатує Сєїтаблаєв.

Як повідомляв "Апостроф", PR-менеджер української співачки Анастасії Приходько розкритикував коментар міністра культури щодо появи виконавиці в ролику на підтримку Порошенка.